کاربرانی که برای این ارسال از golchin تشکر کرده اند terminatoooooor
a-lotus-sprout کاربر تازه وارد
وضعیت: آفلاين 5 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 43 تشکر کرده: 3 تشکر شده 6 بار در 6 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 10:28:58 موضوع مطلب:
[s]
خواهش می کنم یکی این آهنگو برام پیدا کنه.
من آهنگ pimp my ride که خوانندش xzibit هست رو می خواستم هم با کیفیت و هم کامل باشه.
خواهش می کنم جواب بدین .....
TANHA317 نباشه جاش خالیه!
وضعیت: آفلاين 26 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1282 تشکر کرده: 264 تشکر شده 652 بار در 285 پست
محل سكونت: ويرانه
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 11:34:45 موضوع مطلب:
تورو خدا كمكم كنيد ممل جون
من فول gipsy king رو خواستم فقط 4 تاشو گرفتم اما ديگه ripedshare ديگه جواب نميده همش error ميده چيكار كنم تا به حال 30 تا لينك reped share باز كردم همش error ميده چيكار كنم ممل جون كمكم كن لطفا _________________ اي پرنده مهاجر اي پر از شهوت رفتن
کاربرانی که برای این ارسال از kasra1301 تشکر کرده اند mamal_trance
mamal_trance مدیر بخش موزیک درخواستی
وضعیت: آفلاين 25 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7800 تشکر کرده: 19483 تشکر شده 9637 بار در 3693 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 15:46:12 موضوع مطلب:
a-lotus-sprout مي نويسد:
[s]
خواهش می کنم یکی این آهنگو برام پیدا کنه.
من آهنگ pimp my ride که خوانندش xzibit هست رو می خواستم هم با کیفیت و هم کامل باشه.
خواهش می کنم جواب بدین .....
[/size][/size]
mamal_trance مي نويسد:
a-lotus-sprout مي نويسد:
سلام.
آقایون کی می تونه آهنگ pimp my ride که خوانندش xzibit هست رو برام پیدا کنه , به صورت کامل و با کیفیت.
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم این آهنگ به صورت Theme واسه این برنامه ساخته شده و از 22 ثانیه بیشتر نیست
خدمت شما - در ضمن چند صفحه قبل هم درخواست داده بودی همین رو واست اپ کرده بودم - یه آهنگ رو یه بار درخواست بده عزیز
Xzibit - Pimp My Ride Theme
:كد
http://www.mediafire.com/?nwmknz3rr0m
چندمین باره که همینو میگی به درخواستت هم جواب داده میشه ولی انگار نگاه نمیکنی
مشکل من نیست که حواست نیست 2 بار واست آپ کردم دوست من و توضیح دادم بهت ...
کاربرانی که برای این ارسال از mamal_trance تشکر کرده اند S_HR
وضعیت: آفلاين 25 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 7800 تشکر کرده: 19483 تشکر شده 9637 بار در 3693 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 15:47:24 موضوع مطلب:
TANHA317 مي نويسد:
تورو خدا كمكم كنيد ممل جون
من فول gipsy king رو خواستم فقط 4 تاشو گرفتم اما ديگه ripedshare ديگه جواب نميده همش error ميده چيكار كنم تا به حال 30 تا لينك reped share باز كردم همش error ميده چيكار كنم ممل جون كمكم كن لطفا
دوست عزیز من لینکهاش همه سالمه من هم دیروز و هم امروز همه رو چک کردم
مشکل از لینکها نیست
منبع لینکها مطمئنه و لینکهاشم 100 درصد سالمه فقط هم از رپیدشر لینک هست - من وظیفه مو انجام دادم و چیزی که خواسته بودی رو واست لینکهای سالمشو گذاشتم ...
کاربرانی که برای این ارسال از mamal_trance تشکر کرده اند S_HR
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 15:49:11 موضوع مطلب:
ned4 مي نويسد:
mer30 azize delammmmmmmmmmm montazeram vase ghoghnosam peyda koni esme latin nadare
اسم لاتین نداره؟ اونور هم میگن ققنوس ؟ - این سریال به چند تا اسم معروفه - Bul Sae - Phoenix - The Fire Bird
گفتم که دیشب لینکشون خراب بود وگرنه میذاشتم واست - اگه لینک سالم گیر آوردم بعدا واست میذارم .....
ned4 داره راه میفته!
وضعیت: آفلاين 9 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 192 تشکر کرده: 17 تشکر شده 8 بار در 7 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 16:25:05 موضوع مطلب:
[quote="mamal_trance"]
ned4 مي نويسد:
mer30 azize delammmmmmmmmmm montazeram vase ghoghnosam peyda koni esme latin nadare
اسم لاتین نداره؟ اونور هم میگن ققنوس ؟ - این سریال به چند تا اسم معروفه - Bul Sae - Phoenix - The Fire Bird
گفتم که دیشب لینکشون خراب بود وگرنه میذاشتم واست - اگه لینک سالم گیر آوردم بعدا واست میذارم .....[/quote
manzoram in bod ke chon seriyale korei hastesh be zaban korei minevise esmesho manam balad nistam ke azizam lotfan baram peydash kon dige montazeram cheshm entezaramaaaaaaaaa
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 19:55:07 موضوع مطلب:
[quote="ned4"]
mamal_trance مي نويسد:
ned4 مي نويسد:
گفتم که دیشب لینکشون خراب بود وگرنه میذاشتم واست - اگه لینک سالم گیر آوردم بعدا واست میذارم .....[/quote
manzoram in bod ke chon seriyale korei hastesh be zaban korei minevise esmesho manam balad nistam ke azizam lotfan baram peydash kon dige montazeram cheshm entezaramaaaaaaaaa
دوست عزیز باید لینکش سالم باشه بتونم بذارم واست تنها مرجع دانلودش مربوط به خود شبکه ی فارسی 1 که همه لینکهاش خرابه و سایت زیر.... واست از م*گ*ا*آ*پ*ل*و*د گذاشتم لینکشو ولی بدون ف*ی*ل*ت*ر - پسورد داشت یا نداشت به پای خودت خدمت شما
کاربرانی که برای این ارسال از mamal_trance تشکر کرده اند terminatoooooor
TANHA317 نباشه جاش خالیه!
وضعیت: آفلاين 26 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1282 تشکر کرده: 264 تشکر شده 652 بار در 285 پست
محل سكونت: ويرانه
ارسال شده در:
يكشنبه، 26 مهر ماه ، 1388 21:38:43 موضوع مطلب:
سلام دوستان كسي ميتونه برام اهنگ اسپانيش بزاره متاسفانه اسم نميدونم كه بگم اما دوست دارم تو مايه هايgipsy king باشه مرسي _________________ اي پرنده مهاجر اي پر از شهوت رفتن